Jelenlegi hely

párkapcsolat

Magam sem tudom, miért vagyok vele

28 èves nő vagyok, èdesapám meghalt, mikor 15 èves voltam. 2,5 ève èlek a jelenlegi pàrkapcsolatomban. Eleinte, mikor megismerkedtünk (tàrskeresőn), szimpatikusak voltunk egymàsnak, a szex is jól működött, bàr màr akkor is többnyire èn kezdemènyeztem. Ahogy telt-múlt az idő, egyre jobban megismertük egymàst, sajnos munkàmból kifolyólag, mivel sokat dolgozom (24 òràs ès hètvègi ügyeletek ès az ebből adódó fàradtsàg), keveset tudtunk ès tudunk talàlkozni, inkàbb - mivel munka szempontjàbòl ő nincs annyira leterhelve -,

Nem akar engem, fáradt

Párommal két éve vagyunk együtt. Idén eljegyzett, sokat beszéltünk róla, hogy kisbabát szeretnénk (talán ő előbb is szerette volna, mint én). Az utóbbi hónapokban szinte csak akkor vagyunk együtt, ha peteérésem van, de akkor is csak ha én kezdeményezek. Ebben a hónapban viszont egyáltalán nem sikerült együtt lenni, nem akar engem, fáradt, egyszer majdnem sikerült, de erekciós problémák miatt mégsem. Ez az önbizalmamat lerombolja, kérdeztem tőle, én mit tehetnék, hogy jobb legyen, vagy hogy megkívánjon, de csak annyit mond, nem velem van a baj, fáradt.

Magam sem tudom, miért vagyok vele

28 éves nő vagyok, édesapám meghalt, mikor 15 éves voltam. 2,5 éve élek a jelenlegi párkapcsolatomban. Eleinte, mikor megismerkedtünk (társkeresőn), szimpatikusak voltunk egymásnak, a szex is jól működött, bár már akkor is többnyire én kezdeményeztem. Ahogy telt-múlt az idő, egyre jobban megismertük egymást, sajnos munkámból kifolyólag, mivel sokat dolgozom (24 órás és hétvégi ügyeletek, és az ebből adódó fáradtság) keveset tudtunk és tudunk találkozni, inkább mivel munka szempontjából ő nincs annyira leterhelve, ő igazodik az én beosztásomhoz.

Inkább egyedül van

3 és fél hónapja ismerkedtem meg egy 40 éves férfival. Nagyon jól indult a kapcsolat, sok közös programunk volt, viszont testi közeledés kevésbé. Időközben kiderült és úgy tűnik, hogy múltbeli életeseményeket,  problémákat nem tud feldolgozni, emiatt a közösen lefoglalt pár napos nyaralásunkra sem jött el, mondván, hogy teljesen "szétcsúszott" és nyugtatót is vett be. Azóta sajnos teljesen ellök magától, szinte nem is kommunikál velem. Azt mondja, hogy ő nem érdemli meg a boldogságot és inkább egyedül van. Legutóbb időt kért tőlem, hogy átgondolja ezt az egész helyzetet.

Hová lettek a nem szélhámos férfiak?

Kb. fél éve ismerkedtem meg egy 31 éves férfival. Én pár évvel vagyok fiatalabb. Gyakorlatilag beleestem, egyszerűen lenyűgözött összességében. Azonban ott kezdődött a probléma, hogy én nem feküdtem le vele, mert én úgy gondolom, ezt párkapcsolaton belül érdemes. Számára elég egy szexkapcsolat is, mint kiderült, lényeg, hogy a vágya ki legyen elégítve.

Barátság extrákkal? avagy 21. századi probléma

Azt hiszem, egy tipikusan 21. századi problémám van... Tavaly ősszel az interneten, egy fórumon megismertem egy intelligens és igen megnyerő modorú, hozzám hasonlóan nagyon határozott fiút. Hamarosan találkoztunk, és...mit tagadjam, a randi után le is feküdtünk, így volt megbeszélve, mert akkor még egyikünk sem akart komolyat. Ez azért fontos részlet, mert a későbbiekben, ahogy számítottam is rá, fordult a kocka: beleszerettem.

Mit tegyek, hogy ne hidegüljünk el?

Gondolom gyakran találkozik ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel, viszont a párterápia számunkra nem lehetséges több okból, így hálás lennék pár biztató szóért. Egy 20 éves lány vagyok, a barátom 30. Itt tevődik fel az a kérdés, hogy "miért, ha élni szeretnél még a fiatalságodból". Persze,  nem szeretnék a négy fal közt ülni, viszont olyan opció, hogy vele együtt elmennénk valahová is, nagyon ritka, mivel a munka lefoglal'. Az a munka pedig olyan munka, ahol ő a maga ura, és akkor jön, akkor megy, amikor akar, ha akar, hetekig nem megy sehová, mivel nincs kötve.

Döntésképtelennek érzem magam

Mit tegyek? Jelenlegi barátommal 5 éve vagyunk együtt, együtt is élünk külföldön. 2 évvel ezelőtt megismerkedtem egy fiúval, akivel azóta nap mint nap beszélek. Ő egy másik országban él. Nincsenek tabutémák közöttünk, ugyanúgy beszélünk az intimitásról, mint az időjárásról. Szerelmes belém, és azt hiszem, én is belé, mert képtelen vagyok kiverni a fejemből, ha esetleg összeveszünk. Tudom, hogy helytelen a jelenlegi barátommal szemben. Úgy érzem mégis, hogy képtelen vagyok elveszíteni bármelyiküket is. Próbáltam mérlegelni, de nem billen egyik oldalra sem a mérleg.

Tökéletes a párom, mégis másokról álmodom

Egy érdekes problémával, de annál inkább zavaró dologban kérem a véleményét. Párommal 2,5 éve vagyunk együtt, ő legtökéletesebb férfi, akit ismerek, kedves, okos, jóképű, egy főnyeremény. A kapcsolatunk teljesen normális, szuper. Azonban velem gyakran előfordul (egy héten 3-4  alkalommal), hogy más férfiakkal álmodom, a saját párommal soha, de kollégáimmal, barátokkal, ismerősökkel igen. A legutóbbi álmomban már párom nővérének a férje szerepelt. Ezek az álmok nem mindig szexuális töltetűek, inkább romantikus, csókolózós, érzelmes álmok.

Nem értem, miért nem volt szerelmes már

Azért fordulok Önhöz, mert van bennem egy megválaszolatlan kérdés, melyre keresem a választ, amiben talán segítségemre lehet! Egyéves párkapcsolatomat volt barátom zárta le, de engem válaszok nélkül hagyott. Úgy érzem, hogy a munkája miatt múltak el benne az érzések irántam, ugyanis kapcsolatunk végén mindig csak a munkáról, a jobb állásról és fizetésről beszélt már velem, mintha teljesen kicserélték volna. Szakításkor annyi választ adott nekem, hogy nem érez már úgy, mint az elején, de nem tudja, miért.

Csak szex?

Ez mennyire egészséges jellemre vall? Egy hosszú, 4 éves kapcsolatom lezárása után elkezdtem ismerkedni egy sráccal. Ő 22 éves, én 24. A találkozóink mindig a testi vonzalomra épültek, ám a tudtomra adta kb. 3 db 1-2 órás randi után (ami a szexről szólt), hogy összeköltözne velem. Mindezt úgy, hogy alig beszélgettünk, nagyon keveset tudott rólam. Én ettől kissé megijedtem, és mondtam neki, hogy nem szeretnék vele járni, mert nem érzek még semmi olyat... de azért az sem okés, hogy csak lefekszünk egymással, így

Hetenként másba leszek szerelmes

18 éves vagyok és van barátom, jövő hónapban lesz 2 éve. 3 hete olyanom van, hogy eszembe jutott valaki, akibe régen szerelmes voltam, és hirtelen jött egy érzés és fájt és az lettem belé megint egy hétig, aztán eszembe jutott más, aki régen osztálytársam volt és akkor is jött egy érzés, és egy hétig ugyanúgy volt, fájt meg azt éreztem, hogy szerelmes vagyok belé.

Barátomat szinte babusgatja az anyja

19 éves lány vagyok, és már egy és háromnegyed éve élek párkapcsolatban. A barátom 21 éves lesz lassan. Már 6 éve ismerjük egymást, az elején barátok voltunk. Minden rendben volt közöttünk, teljesen jól megvoltunk, közel lakunk egymáshoz, és nem is vitatkoztunk - egészen az első közös év utánig. Ugyanis a barátom anyukája kb. fél éve elkezdte babusgatni, egyfolytában ölelgetni és "Szívem, Drágám, Babám" néven szólítani a páromat. Azelőtt semmi probléma nem volt, jól megvoltunk és sokat beszélgettünk az anyósjelölttel. De ez engem

Oldalak

Feliratkozás RSS - párkapcsolat csatornájára