Jelenlegi hely

pánik

Dr. Csomortáni Zoltán

Klinikai szakpszichológus, pár- és családterapeuta vagyok. Doktori disszertációmat a szülői túlvédés jelenségéről és terápiás kezeléséről írtam. Terápiás munkámban pszichoanalitikus, kognitív- és viselkedésterápiás, rendszerszemléletű elemeket ötvözök, fontosnak tartom a mentalizációs (elme-értelmező) és a resztoratív (kapcsolathelyreállító) technikákat.

Dr. Kollár János

Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológusként végeztem, az egyetemen elvégeztem a tanárszakot, pszichológus-tréneri képesítést, majd Hamburgban a zenetudományok doktora címet szereztem meg. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetében tanítok orvostanhallgatókat magyar és angol nyelven. Nevemhez fűződik a magyarországi pedagógusképzésben 2012-ben akkreditált Kollár-módszer (tanulás-és tanítássegítő program) kidolgozása. Eddig öt könyvem jelent meg.

Hiszem és vallom, hogy:

Retteg a póktól, darázstól

Üdvözlöm! Első osztályos, 7 éves a kisfiunk. Eddig is félt a méhecskétől, póktól, darázstól, de nem voltak olyan tünetei, amit 3 hete észleltünk. Voltunk a Vadasparkban kb.3 héttel ezelőtt, és azóta fél, nem szeret egyedül lenni, egyedül fürdeni, fogja a mellkasát, hogy nem kap levegőt és nagyon ver a szíve. Sokára tudjuk megnyugtatni. A Vadasparkban látott a terráriumban pókot, skorpiót, kígyót. Valamelyik este megkért, hogy nézzem át a testét, nincs-e rajta kullancs. Beszéltünk az iskolapszichológussal, heti 1x tud vele majd beszélgetni, de a múlt heti első alkalom elmaradt.

Dr. Szentmiklóssy Margit

Beszédfélelem, beszédjavítás, depresszió, életvezetés, függőségek, gyermekvárás, gyász, kommunikáció tanulása, önismeret, önértékelés, önbizalom-fejlesztés, pánik, párkapcsolat, szorongás, személyiségzavarok terápiája, tanulási problémák, transzgenerációs hatások feldolgozása, trauma, és minden testi, lelki panasz gyógyítása nagy gyakorlattal, tapasztalattal.

Agresszív sofőr

31 éves egygyerekes anyuka vagyok. Még ünnepek előtt történt: jöttünk hazafelé a gyerekkel, és a férjem vezetett. Piros volt a lámpa, megálltunk a belső sávban. Épp hogy váltott zöldre, a hátunknál ledudált, lámpázott egy kocsi, hogy engedjük el, de nem tudtuk, mert mellettünk is volt autó, erre az autós forgalommal szembe megelőzött és elénk vágott, és lefékezett, ki is szállt és nekiállt feljebb. Gyorsan kikerültük, de utánunk jött és próbált leszorítani az útról.

Medvecz Dorottya

Medveczné Atinay Dorottya vagyok, pszichológus

Pszichológiai tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetemen és a Szegedi Tudományegyetemen végeztem. Az Autogén tréning módszerét a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás egyesületnél sajátítottam el, jelenleg képződöm a szimbólumterápia használatában.

A pszichológiai konzultációk során pszichésen egészséges emberek problémáival foglalkozom.

Szkotniczky Péter

Ha úgy érzi, kapcsolatuk kiüresedett; ha egyre több a veszekedés vagy a másik végletben élnek: határtalan némaság jellemzi a kettőjük kapcsolatát; ha krízist érez a kapcsolatban; megcsalás esetén; ha gyermekeinél lép fel viselkedési vagy egyéb probléma; ha már régóta keresi társát, de valahogy soha nem sikerül…

Dr. Gerber Erika

A pszichoterápia - szavak és szavak nélküli beszélgetés - két ember között.

Orvosi végzettségű pszichoterapeuta vagyok. Hosszú évek tapasztalata megerősített a test és lélek öngyógyító erejébe vetett hitemben.

Lelki problémákkal és lelki hátterű testi zavarokkal küzdő emberek pszichoterápiás kezelésével foglakozom. A szakmai alapokat az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Tündérhegyi Pszichoszomatikus és Pszichoterápiás-rehabilitációs Osztályán szereztem. 

Spronz Péter

Szakterület: 

Felnőttek megkeresését a következő problémák esetén várom: életvezetési nehézségek, depresszió, pánik, szorongás, traumafeldolgozás, gyász, stresszkezelési problémák, alacsony önértékelés, szomatikus panaszok. Az egyéni üléseken túl pár- és családterápiás konzultációkat is tartok kettős vezetés és állandó szupervíziós felügyelet mellett.

Feliratkozás RSS - pánik csatornájára