Jelenlegi hely

önismeret

Szita Bernadett

Elsősorban stresszhez, traumákhoz társuló, szorongásos és pszichoszomatikus jellegű zavarokkal foglalkozom. Fő szakterületem a krónikus betegségek, terhesség, vetélés, koraszülés, meddőség kapcsán jelentkező problémák kezelése, amelyhez szakmai hátteremet 2011-óta a Semmelweis Egyetem biztosítja. Munkám során elsődleges szempont az empatikus, elfogadó légkör megteremtése, és a hatékony, bizonyítékon alapuló pszichológiai módszerek alkalmazása.

Dr. Kollár János

Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológusként végeztem, az egyetemen elvégeztem a tanárszakot, pszichológus-tréneri képesítést, majd Hamburgban a zenetudományok doktora címet szereztem meg. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetében tanítok orvostanhallgatókat magyar és angol nyelven. Nevemhez fűződik a magyarországi pedagógusképzésben 2012-ben akkreditált Kollár-módszer (tanulás-és tanítássegítő program) kidolgozása. Eddig öt könyvem jelent meg.

Hiszem és vallom, hogy:

Dr. Szentmiklóssy Margit

Beszédfélelem, beszédjavítás, depresszió, életvezetés, függőségek, gyermekvárás, gyász, kommunikáció tanulása, önismeret, önértékelés, önbizalom-fejlesztés, pánik, párkapcsolat, szorongás, személyiségzavarok terápiája, tanulási problémák, transzgenerációs hatások feldolgozása, trauma, és minden testi, lelki panasz gyógyítása nagy gyakorlattal, tapasztalattal.

Herceg Attila

Életkortól függetlenül nyújtok segítséget mindazoknak, akik problémákkal szembesülnek a zenetanulás, vagy éppen az önismeret, a személyiségfejlődés, a kommunikáció, vagy a konfliktuskezelés terén, továbbá élet- és pályavezetési tanácsokat adok.

A Mindennapi Pszichológia Magazin honlapján szakértőként válaszolok az olvasók kérdéseire, továbbá saját blogot vezetek.

 

Amennyiben a személyes találkozás a távolság vagy egyéb okok miatt nem jöhet létre, a beszélgetések internetes úton is megvalósíthatóak.

 

 

 

Medvecz Dorottya

Medveczné Atinay Dorottya vagyok, pszichológus

Pszichológiai tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetemen és a Szegedi Tudományegyetemen végeztem. Az Autogén tréning módszerét a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás egyesületnél sajátítottam el, jelenleg képződöm a szimbólumterápia használatában.

A pszichológiai konzultációk során pszichésen egészséges emberek problémáival foglalkozom.

Feliratkozás RSS - önismeret csatornájára