Jelenlegi hely

konfliktuskezelés

Bogdán Brigitta

Transzperszonális szemléletű diplomás pszichológus és életvezetési tanácsadó vagyok, ezen belül munka- és szervezetpszichológus M.A., tanácsadó szakpszichológus krízistanácsadás szakirányon, life és business coach, társadalmi tanulmányok B.A. szakelőadó, illetve személyközpontú tanácsadó jelölt.

Szita Bernadett

Elsősorban stresszhez, traumákhoz társuló, szorongásos és pszichoszomatikus jellegű zavarokkal foglalkozom. Fő szakterületem a krónikus betegségek, terhesség, vetélés, koraszülés, meddőség kapcsán jelentkező problémák kezelése, amelyhez szakmai hátteremet 2011-óta a Semmelweis Egyetem biztosítja. Munkám során elsődleges szempont az empatikus, elfogadó légkör megteremtése, és a hatékony, bizonyítékon alapuló pszichológiai módszerek alkalmazása.

Hogy tehetném túl magam a szégyenen és az önutálaton?

Arra lennék kíváncsi, hogy tehetném túl magam a szégyenen, és az önutálaton ezek után. Történt ugyanis, hogy 18 évesen még szűz voltam, és az egyik parkban ittunk a barátaimmal, amikor megjelent egy férfi, aki nagyon ellenszenves volt, azt akartuk, hogy elmenjen, hagyjon minket tovább szórakozni. Nem ment el, sőt elment a boltba és vett nekünk egy vodkát. Ezután táncoltam
vele, és igazából nem is tudom, miért - talán kíváncsiságból,mert szűz voltam, de félrehúzódtunk és kielégítettem orálisan. Már közben is borzasztóan éreztem magam, pláne másnap.

Lakó Gabriella

Egyéni konzultáció keretében felnőttekkel és fiatal felnőttekkel foglalkozom, akik életük valamely területén elakadtak, lelki válságba kerültek; megoldást keresnek és/vagy változást szeretnének elérni.
Közös munkánk során abban igyekszem segíteni, hogy önmaga és a helyzete minél jobb megértése által olyan megoldásokat találjon, amelyek Önnek a leginkább megfelelnek. Célom, hogy Ön hatékonyan tudjon megküzdeni a problémákkal.

Herceg Attila

Életkortól függetlenül nyújtok segítséget mindazoknak, akik problémákkal szembesülnek a zenetanulás, vagy éppen az önismeret, a személyiségfejlődés, a kommunikáció, vagy a konfliktuskezelés terén, továbbá élet- és pályavezetési tanácsokat adok.

A Mindennapi Pszichológia Magazin honlapján szakértőként válaszolok az olvasók kérdéseire, továbbá saját blogot vezetek.

 

Amennyiben a személyes találkozás a távolság vagy egyéb okok miatt nem jöhet létre, a beszélgetések internetes úton is megvalósíthatóak.

 

 

 

Feliratkozás RSS - konfliktuskezelés csatornájára