Jelenlegi hely

kapcsolatteremtési problémák

Interneten könnyű?

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy 17 éves vagyok, és nagyon sok embert ismerek, így nincs gondom a kapcsolatteremtés ezen fajtájával. Azonban megfigyeltem azt, hogy ha egy személyt megismerek mondjuk az interneten, majd pedig megszeretem, sőt szinte belezúgok már interneten keresztül,  akkor egyszerűen nem tudok vele a személyes találkozón beszélgetni. Ezt úgy értem, hogy nem jut semmilyen dolog az eszembe, amit felhozhatok esetleg.

Pakai-Szűcs Réka

Pakai-Szűcs Réka vagyok, okleveles klinikai pszichológus. Képesítésemet a Szegedi Tudományegyetemen szereztem, amely híres gyakorlatorientált képzéséről. Terápiás módszeremnek a Magyar Családterápiás Egyesület tagjaként a pár- és családterápiás eljárást választottam, mivel ez az egyetlen olyan terápiás módszer, amely a különböző pszichológiai elméleteket ötvözve, azok legeredményesebb technikáit egyesíti. Jelenleg ezen módszerspecifikus képzésemnek befejező szakaszában tartok, ezért pár- és családterápiát családterapeuta-jelöltként folytatok, szupervíziós támogatás mellett. 

Bogdán Brigitta

Transzperszonális szemléletű diplomás pszichológus és életvezetési tanácsadó vagyok, ezen belül munka- és szervezetpszichológus M.A., tanácsadó szakpszichológus krízistanácsadás szakirányon, life és business coach, társadalmi tanulmányok B.A. szakelőadó, illetve személyközpontú tanácsadó jelölt.

Szeretnék vágyni arra, hogy lássam

Egy olyan problémával fordulok Önhöz, hogy úgy érzem, képtelen vagyok a szerelemre. Évek óta magányos voltam, igaz, csak az utóbbi egy-két évben kezdtem jobban érezni ennek a súlyát, eddig nem zavart annyira. Szerencsére most kialakulóban van egy párkapcsolat, és bár kb. két hete járok a leányzóval, de valahogy azt érzem, hogy elhidegültem. Nem nagyon érzem még a szikrát, a bizsergést. Az első randin viszont volt pezsgés és vonzalom, de valahogy mostanra mintha alábbhagyott volna.

Feliratkozás RSS - kapcsolatteremtési problémák csatornájára