Jelenlegi hely

hangulati labilitás

19 éves vagyok, és még semmi érdemlegeset nem csináltam

19 éves fiú vagyok. Őszintén szólva számtalan problémám van. Eléggé gátlásos vagyok, de ezen már dolgozom, hogy jobb legyen. Azonban van egy érdekes problémám. Nagyon bánt és nyomaszt az, hogy semennyire nem éltem és semmi érdemlegeset nem csináltam és nem csinálok most sem. Nem nagyon tudom magam lefoglalni, pedig több sportot is megpróbáltam, de csak kudarc volt a vége. Nagyon bánt, hogy gyerekkoromban nem csináltam valamit sportot, hogy nem tudtam a többiekkel játszani, ismerkedni és ez az idő már eltelt végleg .

Miért nem tudok boldog lenni?

Folyamatosan azon gondolkozom, hogy miért nem tudok boldog lenni, mint a körülöttem lévő emberek? Csak nézni tudom őket, hogy hogy tudnak ok nélkül boldogok lenni. Egyszerűen nem érzem úgy, hogy idetartozom. És attól meg megőrülök, hogy az emberiség folyton mindenkit beállít egy sorba és irányítja őket. Minden adatbázisba be akarnak írni. És egyszerűen már fáj a fejem, ha egyedül maradok a gondolataimmal. De az embereket se szeretem, legalábbis csak keveset. Az a legnagyobb baj, hogy az emberek mindig parancsolgatnak, de én egyszerűen nem

Csiby Ágnes

Amikor valami rossz történik, három lehetőséged van: hagyod, hogy meghatározzon téged; hagyod, hogy tönkretegyen, de hagyhatod azt is, hogy megerősítsen.

Magánemberként és pszichológusként örök optimista vagyok. A legnehezebb helyzetekben is megtalálom azt, aminek örülni lehet és segítek a páciensnek olyan szemléletet megtalálni, hogy a mindennapokban, a küzdelmek vagy napi bosszúságok ellenére is jól érezze magát.

Feliratkozás RSS - hangulati labilitás csatornájára