Jelenlegi hely

bántalmazás

Prcsity Violetta

Krízistanácsadó szakpszichológusként felnőttekkel dolgozom egyéni tanácsadás keretein belül az alábbi problémákkal: bántalmazás, családon belüli erőszak, gyász, veszteségek feldolgozása, életvezetési problémák, nehéz élethelyzetek, elakadás, önismeret- és személyiség fejlesztés, családi és párkapcsolati problémák, válás, stressz, kiégés, túlterheltség, munkahelyi konfliktusok.

 

 

Válás és a kisgyermek veszélyeztetése

Válófélben vagyunk több mint egy éve, mert bejelentettem a feleségemet a gyermekem ellen elkövetett bántalmazásért, veszélyeztetésért. Sajnos a mai napig folyamatban vannak az eljárások, és gyermekem a feleségemnél van, én csak minden keddi napon és kéthetente látom. Ellenem nevelik, a láthatásokat nem engedik, különböző indokokkal. Gyermekem a feleségemnél agresszív, nadrágjába kakil mind a mai napig. Nálam semmi ilyen nem tapasztalható, magától megy WC-re, nyugodt, nincsenek agresszív kitörései, mint a feleségemnél.

Állandó rettegés az életem

Szeretnék segítséget kérni a volt férjem által okozott sérelmek miatt, melynek feldolgozását úgy érzem, egyedül képtelen vagyok megoldani. A válás után nem egy alkalommal próbált az életemre törni. Zaklatás és más bűncselekmények miatt emeltek vádat ellene. Teljesen ellehetetlenítette az életem. Emiatt több mint 100 km-re kellett elköltöznöm. Itt nem találok egészségi állapotomnak megfelelő munkát. Sajnos volt eset, amikor ide is utánam jött, és a rendőrség segítségét kellett kérni. A távoltartásit is megszegte, mégsem történt intézkedés az ügyben. Állandó rettegés az életem.

Feliratkozás RSS - bántalmazás csatornájára