Jelenlegi hely

MiPszi Best Of

Azok a csodálatos nők
MiPszi Best Of 4 – Azok a csodálatos nők

Előző kötetünk főszereplői „Azok a csodálatos férfiak” voltak – a mostanié a nők. Asszonyok, lányok, akik csodálatosak, de néha dühítőek; kedvesek, ám néha kibújik belőlük a sárkány. Igazából ilyenek is, olyanok is – van doromboló macska és éles karmú tigris, kedves, gyengéd szerelmes és kibírhatatlan fúria, „karriergép” és önfeláldozó anya is köztünk. De egy biztos: mindannyian szerelemre, szeretetre, harmonikus kapcsolatra, elismerésre vágyunk – ahogy férfitársaink is.

 

 


 

Azok a csodálatos férfiak
MiPszi Best Of 3 – Azok a csodálatos férfiak

Kötetünk főszereplői a férfiak, akik csodálatosak – és persze olykor dühítőek – akár a nők. Akik szerelmesek, kedvesek és figyelmesek – néha pedig észre sem vesznek. Hűséges, gyengéd partnerek vagy csapongó „pillangók”. Odaadó apák, szerető férjek – vagy megrögzött agglegények. Erősek – de néha mernek gyengék lenni. Mi mégis így szeretjük őket…

 


 

Ha törik, szakad?
Utazás a párkapcsolati hullámvasúton 2.

MiPszi Best Of 2 – Ha törik, szakad?

E kötetben tovább utazunk a párkapcsolati hullámvasúton. Míg az első, a „Te vagy az igazi?” a keresésre, a megtalálásra, a szerelmes bódulatra helyezte a hangsúlyt, a másodikban inkább a kétely, a bizonytalanság, az együttélés nehézségei kerülnek előtérbe: mi van, ha rosszul választottunk, ha felüti fejét a féltékenység, mi van, ha elveszett a bizalom, milyenek  az elkerülendő csapdák, mit él át a dermedt kapcsolatban vergődő – vagy az abból kilépő –, s mit egy újat kereső?

A Mipszi Best Of 2. már megrendelhetó a weboldalunkon!

 


 

Te vagy az igazi?
Utazás a párkapcsolati hullámvasúton

 Hogyan választunk? Aki jó éjjel, az nappal is jó lesz?  Milyen hatással van párválasztásunkra, párkapcsolatunkra a gyermekkori kötődés? – vagyis „Mi közöm anyádhoz?” És ha végre megtaláltuk az „igazit”: összeköltözzünk? vagy ne? Mikor már úgy hisszük, révbe értünk, képesek vagyunk-e szeretni elvárások nélkül? Vagy egyre inkább úgy érezzük, hogy nem tudunk élni se vele, se nélküle? Rendszeressé válik a Pár-baj – végig kell gondolnunk, mit tesz a stressz a kapcsolattal, és hogyan bánik a kapcsolat a stresszel? Amikor pedig egyre többször elhangzanak a kapcsolatot felőrlő Megpecsételt mondatok, eljuthatunk a szakításig, hiszen „Ha törik, szakad…” – s fel kell tudnunk dolgozni párkapcsolati veszteségeinket.

Ezeket a kérdéseket boncolgatja a Mindennapi Pszichológia legnépszerűbb párkapcsolati cikkeiből készült válogatás, melynek első kötete már weboldalunkon is megrendelhető.